Evrim Aras’a Çok İş Düşüyor

Aras Kargo Haznedar Şubesi resmi evrak teslimatını gönderi zarfında tanımlanmamış bir kişiye teslim edince, Ticari Danışman ve Yazar Abdullah Koçoğlu’nun haklı tepkisini çekti.
Koçoğlu yaptığı açıklamada, “Aras Kargo’nun geride kalan dönem içinde yaşattığı ciddi mağduriyetler var ve hiç birini telafi yoluna gitmedi. Önceki mağduriyetlerin, aldığımız hizmetlerle bütün düşünülerek iyi niyet çerçevesinde absorbe edilebilir bir yanı vardı. Ancak bu kez kargo yetkilileri resmi bir ajanstan hatalı adrese çıkarılan faturamızı, adreste öyle biri bulunmadığı halde tarafımızca tanımlanmamış sözde bir görevliye teslim etmişler. Alakasız bir adreste, alakasız bir kişiye, alakasız teslimat. Hatalı teslimata ilişkin şubeyi aradık; Aras Kargo söz konusu mağduriyeti her zaman olduğu gibi giderme zahmetine bile katlanmadı. Gerçekleşen gizlilik ihlali ve resmi evrakımızı ihmal sebebiyle ifşa konularına ilişkin çözüm üretilmezse hukuki yollara başvuracağız.
Aras Kargo’yu babasından devralan şirketin CEO’su Evrim Aras’a çok iş düşüyor. Nasıl bir çözüm üreteceğini ve yönetim stratejisini yakında hep birlikte göreceğiz.” dedi.
Kaynak: abdullahkocoglu.com