AnasayfaMagazinciler Birliğiİclal Aydın’a Büyük İlgi

İclal Aydın’a Büyük İlgi

Kadıköy Belediyesi’nin Haydarpaşa Garı’nda düzenlediği 9. Kitap Günleri’ni ilk gününde okurlarıyla buluşan İclal Aydın, imza gününde okurlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Artemis Yayınevi tarafından yayımlanan romanı “Unutursun” ile çok satanlara arasında yer alan İclal Aydın, Kadıköy Belediyesi’nin tarihi Haydarpaşa Garı’nda düzenlediği Kitap Günleri’ne yoğun ilgi gösteren İstanbullular ile imza gününde buluştu. 2 saat boyunca kitaplarını imzalayan Aydın, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Açılış törenine katılan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, İclal Aydın’ı imza stantında ziyaret etti. Stantta sohbet etme imkanı bulan İclal Aydın ve Başkan Nuhoğlu, İclal Aydın’ın, Kitap Günleri’nin seneye Haydarpaşa Garı’nda olmayacağı dedikodularını hatırlatması üzerine; “Önümüzdeki yıl burada olmasa dahi Kitap Günleri’ni yapabileceğimiz çok güzel bir alanımız var. Kitap Günleri bundan sonraki yıllarda hep devam edecek” sözünü verdi.

“Unutursun” romanının hatıra defteri niteliğindeki “Herkesin kendi hatırası için ‘Unutma, Yaz’ Defteri”nin ilk defa satışa sunulduğu imza gününden sonra İclal Aydın, çok sevdiği yazar Ayşe Kulin’in imza stantını ziyarete ederek, Kulin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BNI Gençleri Sevgi
Nordik Film Günleri

admin@magazincilerbirligi.com

Bu Haberi Puanla:
YORUM YOK

Üzgünüz, yorum formu şu anda kapalı.